Selecteer een pagina

Workshop ondernemersplan schrijven in één dag

Wil jij je ondernemersdroom waarmaken? Leer hoe je in slechts één dag een krachtig ondernemingsplan schrijft! Heb jij al een idee voor een bedrijf, maar weet je niet waar te beginnen? Maak je geen zorgen! Onze unieke training is ontworpen om je te begeleiden bij het opstellen van een professioneel ondernemingsplan in slechts één dag. Samen met ons breng je al je ideeën samen en bepaal je een strategie hoe je deze tot uitvoering gaat brengen. Het is de routekaart naar wat jij wilt bereiken.
Wat kun je verwachten?
– Inzicht in de essentiële onderdelen van een sterk ondernemingsplan.
– Cursusboek met daarin de stof die tijdens de workshop wordt behandeld.
– Persoonlijke begeleiding en feedback: onze trainers zullen je stap voor stap door het proces leiden, met praktische tips en voorbeelden die je helpen bij elke sectie van je ondernemingsplan.
– Direct toepasbaar: verlaat de training met een volledig uitgewerkt ondernemingsplan dat je meteen kunt gebruiken om je eigen bedrijf te lanceren!
– Praktische tools en sjablonen om je plan te structureren
– Interactieve sessies en netwerkmogelijkheden:Leer van echte casussen en werk samen met andere ondernemers om ideeën uit te wisselen.
– Online follow-up sessie om jouw vragen te beantwoorden.
Datum en locatie:
Datum: vrijdag 19 april 2024
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Witakker te Sneek
Datum: vrijdag 03 mei 2024 follow-up
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Online
Aanmelden en meer informatie:
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus mis het niet en meld je aan via https://miyob.eu/…/workshop-ondernemersplan-schrijven…/. De investering in jezelf bedraagt EUR. 119,- en daarbij zit alles inbegrepen (inclusief uitgebreide lunch).
Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@vortexconsultancy.com of bel ons op 050-3210221.